tiistai 19. marraskuuta 2013

Vuodatus

Onko jollakin tietoa, miten tätä blogiteksitä saa käsiteltyä järkevästi? Kuten esimerkiksi tekstiä rullattua näytöllä. Nyt en pääse muokkaamaan edellistäkään tekstiä kuin rivinvaihdoilla ja niistäkin tämä vempain heittää kohdan puoleen väliin kuvia eikä liikahda siitä mihinkään! Teillä viisaammilla saattaisi olla vastaus tähänkin vaivaan.

Oma lukunsa on kirjoitusvirheiden korjaus, joka ei käy muuta kuin koko sanan pyyhkimisellä, mutta antaa sen nyt olla. Mä menen nukkumaan!

HK

3 kommenttia:

  1. Oliko sinulla appstoresta ladattu blogger-sovellus. Jos oli, niin olet oikeassa, ei se paljoa asioita paranna. Jos ei, niin kannattaa kokeilla; ei asioita ainakaan huonommaksi tee. Siihen kirjautuminen on kyllä ärsyttävää: luo tili, kirjaudu sisään. Tsempendaalia kumminkin, tämä sujuu juuri niin kuin sen pitää.

    VastaaPoista
  2. Oliko sinulla appstoresta ladattu blogger-sovellus. Jos oli, niin olet oikeassa, ei se paljoa asioita paranna. Jos ei, niin kannattaa kokeilla; ei asioita ainakaan huonommaksi tee. Siihen kirjautuminen on kyllä ärsyttävää: luo tili, kirjaudu sisään. Tsempendaalia kumminkin, tämä sujuu juuri niin kuin sen pitää.

    VastaaPoista
  3. Kyllä, minulla on juuri bloggeri! Jospa pikku breikki olisi auttanut. Tosin se tuli työkiireistä...

    VastaaPoista