tiistai 5. marraskuuta 2013

Tiistaina toi talitintti teetä teidän naapuriin...


Tämä päivä alkoi aamupalaverilla, jossa tsekkasimme minun syksyn kouluprojektin sekä parin huushollin väri- ja kalustevaihtoehtoja sekä tekstiilejä. Oli mielenkiintoista "kulkea" huoneesta huoneeseen ja suunnitella tiloja ja tunnelmia pelkkien kuvien perusteella. Töitä on siis monenlaisia. Onneksi toisessa paikassa pääsin mittaamaan ihan paikan päälle ja harjoittelemaan väriviuhkan käyttöä. Jospa vain aurinko valaisisi päiviämme, niin värimääritystäkin olisi mukavampi tehdä.

Tänään opin, että aina pitää olla mukana pari varakynää/lyijyjä, ettei joudu tekemään muistiinpanoja yms. suoraan Autocadiin. Tosin kävi se ohjelma siihenkin!

Kiitos Maria kommentistasi. Muistin kyllä eilen kopioida kuvan ja tuon pikku kuvakkeen, mutta unohdin tyystin Google+:n. Koitetaan kuvansiirtoa siis uudestaan!

Kuvien tuominen onnistui hyvin. Kiitos Marian! Kuvat tosin jäävät tuonne alaosaan piiloon, kurkkaavat vain vahingossa ja sitten lukittuu taas tähän kohtaan. Myöskään alkupään tekstiä en pääse lukemaan... mielenkiintoista. Alku aina hankalaa, mutta kyllä se tästä.

Huomenna on taas uusi päivä tämän päivän myrskytuulien jälkeen. Sekin alkaa aamupalaverilla.

HK

Tässä meidän Piki "passikuvassa".



Nyt on muillekkin todistettua: pysyn vähän aikaa paikallanikin!



Nyt on 

1 kommentti:

  1. Jee, hyvä Heidi! :) Päätin tulla kertoileen, että mun työssäoppipaikalla on yks työntekijä, joka muistuttaa TOSI paljon sua (kyllä, ihan positiivisilla tavoilla). Kutsuinkin häntä jo kertaalleen Heidiksi tänään, hups..
    ~Maria

    VastaaPoista